•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.
GUIDE

Brandbeskyttelse til garage


Sådan brandsikrer du din garage

I en garage opbevarer man ofte brandbare og letantændelige væsker og hvis garagen er placeret op ad huset, er det ekstra vigtigt at have det rigtige slukkeudstyr.


Anbefaling

Brandslukker

Præcis som Brandbeskyttelsesforeningen (svensk myndighed) anbefaler, at der findes en pulverbrandslukker på mindst 6 kg, med højeste effektivitetsklasse (slukkeeffekt) 43A – 233B C i lejlighed, rækkehus og villa, mener vi, at en lignende slukker også bør placeres i garagen. Housegards 6 kg pulverbrandslukkere er godkendt efter EN3 og har den højeste slukkeeffekt på markedet. Placér brandslukkeren let tilgængeligt i entreen eller tæt ved yderdøren, så slukkerens håndtag er ca. 90cm fra gulvet.

Et supplement til pulverbrandslukkeren, ved mindre brande, er FireStopper slukningsspray – brandbekæmpelse på flaske. Den kan slukke mindre brande i organisk materiale, brandfarlige væsker og elektriske apparater.


Brandtæppe

Brandtæpper er også et godt supplement til pulverbrandslukkeren og først og fremmest til at slukke mindre brande på plane overflader, som f.eks. på komfuret, i sengen eller på møbler. At kvæle ild med et brandtæppe er meget effektivt, hurtigt og enkelt og forårsager ingen ekstra oprydningsarbejde.

Tjekliste

Brandslukker

Brandtæppe