•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.

Pulverslukker 6 kg, steel

Den skandinaviske indretningsstil er kendt og hyldes i hele verden for den enkle, lyse og naturlige fremtoning. Vores steel-slukkere har en luksuriøs industriel fremtoning, som bliver en fin detalje i det moderne hjem. Placeres på steder, hvor den er lettilgængelig, hvis ulykken skulle være ude. Brandslukkerne i serien Design by Housegard er beregnet til hjemlige omgivelser, hvor brugeren kan forventes at vide, hvor slukkeren er placeret.

  • Vægbeslag indgår
SKU 600179
Beskrivelse

Gør dit hjem brandsikkert med stil

I vores stræben efter at brandsikre Danmark har vi udviklet Design by Housegard, et koncept som er udviklet på baggrund af eksisterende trends, for at kunne blive placeret i dit hjem. Der hvor brandslukkeren, røgalarmen og brandtæppet gør størst nytte, hvis ulykken skulle være ude. Alle hjem skal være brandsikrede. Foruden at vi altid følger love og normer, tager vi her ekstra hensyn til slutbrugeren. Med Design by Housegard rammer vi ikke bare folk med høje kvalitetskrav, men også dem, der vælger på baggrund af form og udseende.


Sikkerhed uden kompromisser

For os er det en selvfølge at stille de samme høje kvalitetskrav til alle vores produkter. Også vores ikke-røde brandslukkere produceres på samme måde og i overensstemmelse med Europastandarden EN3-7, selvom farven og mærkningen betyder, at vi ikke kan gøre brug af deres stempel. Slukkeeffekten og ydeevnen er dermed den samme som for vores klassiske røde slukkere. Brandslukkerne i serien Design by Housegard er beregnet til hjemlige omgivelser, hvor brugeren kan forventes at vide, hvor slukkeren er placeret.


Effektklassen kan variere meget, afhængig af brandslukkere, slagvolumen og slukningsmidler ingredienser og kvalitet. Housegard 55A har den højeste slukke effekt, hvilket betyder, at den kan slukke 60 % større brande, i forhold til en brandslukker med lavere slukke effekt ( 34A ).

En pulverslukker slukker brande i tekstiler, træ og lignende materialer, brandbare væsker, gasbrande og elektriske brande, og er det mest alsidige slukningsmiddel på markedet. Det, der kendetegner pulver som slukningsmiddel, er høj slukkekapacitet og stor rækkevidde. Pulverslukkeren giver stor slukkeeffekt i forhold til vægten og gør det muligt at udføre slukningsarbejdet med god afstand til branden. ABC-pulver har en meget høj slukningsevne, også ved anvendelse af små mængder pulver. Pulverslukkeren er det foretrukne valg til villa, lejlighed og fritidsbolig. Pulverslukkeren kan opbevares og anvendes ved lave temperaturer, ned til -30 °C.

Housegards tryghedsgaranti

Hvis ulykken er ude og du er tvunget til at bruge din brandslukker inden 5 år fra købstidspunktet, så giver vi dig en helt ny

Yderligere information
More Information
FarveSølv
Temperaturområde-30°C / +60 °C
SlukkemiddelPulver
BrandklasseABC
Slukker brande iA - Fibermaterialer (træ , stof , osv.), B - Brandbare væsker, C - Gas
Slukkeeffekt55A 233B C
ApplikationerBoliger, Feriehus
Certificering Symbol for CE
Størrelse6 kg
EAN7320896001794
DimensionerØ150 x 519 mm

Lignende produkter