•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.

Pulverslukker 2 kg PE2TGH, hvid

Den skandinaviske indretningsstil er kendt og hyldes i hele verden for den enkle, lyse og naturlige fremtoning. Den hvide brandslukker smelter ind i hjemmet og bliver en del af indretningen, så den kan placeres på steder, hvor den er lettilgængelig, hvis ulykken skulle være ude. Housegard pulverslukkere er produceret efter strenge kvalitetskrav. Denne designslukker er som skabt til anvendelse i hjemmet.


  • ABC pulver er et all-around slukkemiddel, velegnet til at slukke de fleste typer brande, såsom i træ, papir, olie, benzin og elektrisk udstyr.
  • Brandklasse: ABC
  • Effektivitetsklasse: 13A 89B C
  • Certifiering: CE
SKU 600078
Beskrivelse

Gør dit hjem brandsikkert med stil

I vores stræben efter at brandsikre Danmark har vi udviklet Design by Housegard, et koncept som er udviklet på baggrund af eksisterende trends, for at kunne blive placeret i dit hjem. Der hvor brandslukkeren, røgalarmen og brandtæppet gør størst nytte, hvis ulykken skulle være ude. Alle hjem skal være brandsikrede. Foruden at vi altid følger love og normer, tager vi her ekstra hensyn til slutbrugeren. Med Design by Housegard rammer vi ikke bare folk med høje kvalitetskrav, men også dem, der vælger på baggrund af form og udseende.

Sikkerhed uden kompromisser

For os er det en selvfølge at stille de samme høje kvalitetskrav til alle vores produkter. Også vores ikke-røde brandslukkere produceres på samme måde og i overensstemmelse med Europastandarden EN3-7, selvom farven og mærkningen betyder, at vi ikke kan gøre brug af deres stempel. Slukkeeffekten og ydeevnen er dermed den samme som for vores klassiske røde slukkere. Brandslukkerne i serien Design by Housegard er beregnet til hjemlige omgivelser, hvor brugeren kan forventes at vide, hvor slukkeren er placeret.

Yderligere information
More Information
FarveHvid
Temperaturområde-30°C / +60 °C
SlukkemiddelPulver
BrandklasseABC
Slukker brande iA - Fibermaterialer (træ , stof , osv.), B - Brandbare væsker, C - Gas
Slukkeeffekt13A 89B C
ApplikationerBil, Båd, Campingvogn / Camper, Boliger, Feriehus, Kontor, Garage
Certificering Symbol for CE
Størrelse2 kg
EAN 7320896000780
DimensionerØ110 x 377 mm
Dokumenter

Lignende produkter