•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.

Smart Temperaturalarm, Note

Note Temperaturalarm er specielt udviklet til køkken og andre miljøer, hvor mados, røg og støv kan udløse en falsk alarm. En temperaturalarm bruges som et supplement til røgalarmen og er velegnet til placering i køkken, vaskerum, kælder og andre steder, hvor mados, røg, fugt eller støv kan udløse en falsk alarm. Udbyg dit system med flere røgalarmer og temperaturalarmer fra Housegard Note.

  • Batteri: 1,5V AA/LR6 x 2 
  • Test- og pausefunktion
  • Radiorækkevidde: 50 m
  • Kan kobles sammen med op til 50 alarmer i samme system

SKU 621028
Beskrivelse

Housegard Note

Smart alarm med app, der beskytter hjemmet på afstand

Housegard Note er et system med en smart røg- og temperaturalarm, der forbedrer dit hjems sikkerhed. Housegard Note advarer dig i tilfælde af brand, selv når du ikke er hjemme, via appen, som du downloader til din mobil. Hvis der udbryder brand, og alarmen udløses, sender røgalarmen en advarsel i realtid til din smarttelefon. På den måde kan du tage alle forholdsregler, også selvom du ikke er hjemme. Alle i familien kan være loggede ind samtidigt, og du kan have flere systemer koblet til appen, som f.eks. hjemmet og sommerhuset. Housegard Note til Android og iOS kan downloades gratis via Google Play og App Store. Installationen er nem og tager blot nogle få minutter.

Starter én alarm, starter alle alarmer!

Princippet går ud på, at du kobler dine alarmer sammen i et system, så alle starter samtidigt, hvis en alarm udløses. På den måde hører du alarmen, lige meget hvor i hjemmet branden starter. Det øger også chancen for, at alle i hjemmet vågner hurtigt, hvis en brand bryder ud om natten.

Yderligere information
More Information
FarveHvid
Temperaturområde+4 °C till +38 °C
EAN7320896210288
DetektererHøj temperatur
PausefunktionJa
TestfunktionJa
Sendefrekvens868MHz
Alarmlyd85 dB / 3 meter
StrømkildeBatteri
Kan tilsluttes i serieJa
Maks. antal i system50 st
Batteri inkluderetJa
Batteri1.5V AA/LR6 x 2
Batteriets levetidOp til 1 år
CertificeringCE, RED
ApplikationerCampingvogn / Camper, Boliger, Feriehus, Kontor
Dokumenter