•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.
Housegard Tryghedsgaranti

Vilkår og betingelser

For at registrere dig til Housegards tryghedsgaranti skal du være fyldt mindst 18 år. Tryghedsgarantien gælder for brandslukkere af mærket Housegard eller Firephant og som er købt i Sverige, Norge, Finland eller Danmark og som bruges der. Du kan kun registrere brandslukkere som er købt inden for de seneste 6 måneder. Gem altid kvitteringen. Garantien gælder, når den anvendes ved brand. For at garantien skal gælde, skal du derfor kunne bevise at du har været udsat for brand. Vi kan derfor anmode om at du fremviser en kopi af din forsikringssag som bevis på at du har været udsat for brand, samt et billede af den Housegard brandslukker der har været anvendt til at slukke branden. Tryghedsgarantien gælder i fem år fra indkøbsdatoen af den brandslukker, der blev anvendt til at slukke branden.  Tryghedsgarantien gælder kun, hvis du har registreret dig til Housegard tryghedsgaranti på Housegards hjemmeside www.housegard.com, senest samme dag som branden opstår og inden den opstår. Garantiansvaret er begrænset til værdien af en tilsvarende brandslukker og erstatningen bortfalder med en ny brandslukker af samme eller tilsvarende type.

Housegard/GPBM Nordic AB forbeholder sig også retten til at ændre vilkårene for tryghedsgarantien. Ændringen træder i kraft i forbindelse med med at den annonceres på www.housegard.com, hvor de seneste betingelser altid findes. Vi forbeholder os ret til at annullere eller opsige din registrering i Housegard tryghedsgaranti, hvis vi finder at der er rimelig mistanke om uautoriseret brug eller misbrug af vores tjenester. Ønsker du at afslutte dit medlemskab, kan du kontakte vores kundeservice på info@housegard.com.

 

Personlige oplysninger

Housegard/GPBM Nordic AB behandler personlige oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Når du tilmelder dig Housegard tryghedsgaranti accepterer du at dine personlige oplysninger opbevares og behandles. Oplysningerne blive ikke delt eller solgt videre til tredjepart. Formålet med Housegard/GPBM Nordic AB’s behandling af dine personlige oplysninger er at administrere de indsamlede oplysninger samt at kunne foreslå dig tilbud. Du har ret til uden omkostninger en gang pr kalenderår at anmode om at få information om vores behandling af dine oplysninger og du kan nårsomhelst anmode om rettelse af fejlagtige oplysninger eller underrette os om at du ikke ønsker postomdelt reklame. Anmodningen eller rettelsen skal sendes til vores kundeservice på info@housegard.com eller GPBM Nordic AB, Kundeservice, Argongatan 2B, 431 53 Mölndal, Sverige.