•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.

AVD brandslukker 6 l, LITHEX-6

AVD brandslukker er egnet til brug mod brande i lithium-ion batterier og faste metaller. AVD brandslukkeren er testet og godkendt iht. EN3-7. AVD brandslukkeren er udviklet med fokus på højeste ydelse og kvalitet. AVD brandslukningsmiddel har 5 års holdbarhed.

SKU 600228
Beskrivelse

Slukker brande i lithium-ion batterier og faste metaller

FUNKTION

AVD køler først og fremmest branden, derefter dannes der en hinde over brandoverfladen som begrænser tilførslen af oxygen, så branden ikke starter igen. AVD hæfter vertikalt og giver derfor en vertikal køling. Andre flydende slukkemidler har ikke denne vertikale køleeffekt og glider af uden større køling. AVD er en blanding af vand og vermikulitt. AVD har en god slukkeeffekt på brande med høje temperaturer over 1000°C, hvilket vanskelige lithium-ion batteribrande og metalbrande netop har.


AVD er en rigtig god termisk isolator. AVD isolerer de intakte celler i batteriet fra de brandene og forhindrer derved overophedning samt brandpropagering i batteriet. Spredning af brande i batterier som er forårsaget af overophedning fra celle til celle, stoppes hurtigt og effektivt. AVD’s unikke egenskaber gør, at det kan bruges på flere områder indenfor begrænsning af brandspredning. Test at AVD i forbindelse begrænsning af spredning ved bilbrande er effektive. AVD er det eneste slukkemiddel på markedet, som har gennemgået uafhængige tredjeparts test vedr. slukning af lithium-ion batteribrande.

ANVENDELSESOMRÅDER

Industri, butik, det offentlige, mekaniske værksteder, boliger, varehus, lufthavne, havne, genbrugsstationer, sygehuse, batteriindsamling m.m.

Yderligere information
More Information
FarveRød