•  Housegard: Brandbeskyttelse for boliger og virksomheder.
OM HOUSEGARD

Brandsikkerhed siden 1991

Siden 1991 har Housegard utviklet produkter for brannsikkerhet. Med en produktportefølje i konstant utvikling, tilbyr vi produkter for alle hjem og behov.

Vi brandsikrer Danmark

Vi brandsikrer Danmark er vores løfte til dig. Vores opgave fortsætter lige til den dag, hvor brande ikke længere skaber uro og ødelæggelse. Indtil dette er sket, vil vi fortsætte med at fremstille, udvikle og kvalitetssikre produkter, som virkelig gør en forskel.


Millioner detektorer og brandslukkere

Housegard har udviklet brand - og sikkerhedsprodukter siden 1991, og er i dag det førende varemærke indenfor retail på det nordiske marked. Siden starten har vi solgt mere end 2 millioner slukkere og 3, 5 millioner brandalarmer.


Ansvar hele vejen

Vi følger vores produkter nøje hele vejen fra fabrik til butik. Vi tager kvalitet alvorligt, i vores kvalitetssikring er der ingen genveje. Housegard er, og stræber altid efter at være, en tryg og pålidelig leverandør, som tilbyder produkter af højeste kvalitet, som folk kan stole på.

VISION

At gøre brandsikkerhed let tilgængeligt og enkelt for alle husstande og derved stærkt bidrage til at mindske brandulykker.

Find butik

Housegards produkter sælges i mange butikker rundt om i landet og online. Vi hjælper dig med at finde en forhandler i nærheden af dig.Brandsikkerhedsguiden

At være bevidst om at en brand kan starte i hjemmet og at forberede sig derefter, er en god start på et effektivt brandberedskab.FAQ

Her har vi opstillet nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får omkring brandsikkerhed og brandbeskyttelse.


Følelsen af ro…

Sikkerhed drejer sig ikke kun om at blive advaret eller at kunne slukke en brand. Det giver dig også en god følelse af at være forberedt. At du har gjort alt for at gøre hjemmet sikrere. En følelse af fred, for alvor.

Har du spørgsmål?